کپسول زینک پلاس آپوویتال حاوی مواد معدنی و ویتامینهای گروه B و ویتامین C که سبب کمک به حفظ سلامت پوست، مو و ناخن و همچنین کمک به کلاژن سازی طبیعی پوست میشود.
محصولات مرتبط
آپوویتال زینک پلاس 10 میلی گرم كپسول 40 عددی
زینک موجود در کپسول زینک پلاس اپوویتال پس از آهن دومین عنصر کمیابی است که به وفور در بدن توزیع شده است. زینک سبب ترمیم بافتهای از بین رفته مو میشود و زخم را التیام میبخشد و به طور فعال در فرایند ترمیم پوست کمک میکند. و نیز در درمان التهابات و اختلالات پوستی نقش مهمی را ایفا میکند، همچنین این ماده در عملکرد سیستم ایمنی، سنتز پروتئین، ترمیم زخم، سنتز DNA و تقسیم سلولی نقش دارد. کمبود آن یکی از دلایل متعدد خستگی، ضعف و کاهش اشتها، ریزش مو، و اختلالات متعدد در پوست است. کمبود شدید زینک باعث تاخیر در بهبود زخمهای ایجاد شده پوست، عفونتهای متعدد هیپوگنادیسم در مردان و ضایعات پوستی و چشمی و نیز کاهش در قدرت عملکرد حس بویایی و چشایی میشود.
ویتامین C یا آسکوربیک اسید برای رشد و عملکرد طبیعی بدن لازم است. از آنجا که بدن انسان قادر به ساخت ویتامین C نیست، بنابراین بایستی آن را از طریق رژیم غذایی و یا مصرف مکملهای ویتامین C به دست آورد. با توجه به اینکه ویتامین C در بدن ذخیره نمیشود باید هر روز به طور مرتب مصرف شود تا نیاز این ویتامین در بدن تامین شود. این ویتامین در تشکیل کلاژن، پوست، تاندون ها، رباط ها، عروق خونی و نیز در ترمیم بافت ها شرکت میکند.
ویژگی های کپسول زینک پلاس آپوویتال
- کمک به داشتن موهای درخشان
- تامین ویتامین های روزانه بدن
- کلاژن سازی طبیعی پوست
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- افزایش استحکام ناخنها
- جلوگیری از ریزش مو
نحوه استفاده
روزانه یک عدد زینک پلاس آپویتال با میزان کافی آب و ترجیحا همراه غذا میل شود.
هشدارها
- زینک پلاس اپوویتال صرفا مکمل تغذیهای بوده و جهت تشخیص، درمان و پیشگیری نمیباشد.
- در جای خشک، خنک و دور از دسترس اطفال نگهداری شود.
- از مصرف بیش از میزان توصیه شده زینک پلاس آپویتال خودداری شود.
- اکثریت قریب به اتفاق افراد پس از مصرف قرص زینک عوارضی را تجربه نمیکنند؛ با اینحال عوارض نادری مثل سردرد، سرگیجه، دل درد و اسهال ممکن است برای مصرف کننده به وجود آید.
- بهتر است مکملهایی که حاوی زینک هستند، همزمان با آنتی بیوتیکها، بیس فسفوناتها (آلندرونیت و اتیدرونات)، داروهای ضد صرع (فنی توئین)، لوودوپا و سیس پلاتین مصرف نشود.
- به طور کلی مصرف در این دوران معمولا بی خطر بوده اما بهتر است مطابق دستور پزشک و یا دکتر داروساز مصرف شود.
دیدگاه خود را بنویسید